Hallo wereld.

Welkom op de Gevoelens Muur,

Hier kan je al je gevoelens kwijt die je anders nooit zou uiten, misschien kan dit je helpen om dingen te verwerken, pijn, emotionele pijn, relatie, of wat dan ook.

Iedereen is welkom, ongeacht afkomst, religie of geaardheid.

Let wel: Racisme van welke aard dan ook zal direct verwijderd worden daar dit een site is om mensen te helpen, mensen een kanaal te geven waar ze wel hun gevoel kunnen plaatsen….

Breek de stilte, breek die Muur om je heen…….

De Gevoelens Muur.

8 gedachten over “Hallo wereld.”

  1. Hallo, wat zou ik graag die rot ziekte overwinnen, terug kunnen doen wat mijn hartje begeeft, klote pijn, je hebt veel te veel van me gevergd, mijn gezin uit elkaar gerukt, me het leven verzuurd, wel beste pijn, hou je vast, ik ga je overwinnen, al is dat het laatste wat ik moet doen…

    Een kwade pijnpatiënt.

  2. Wat een leuk idee, kan hier zonder enige gegevens, je kan ze invullen maar hoeft blijkbaar niet, hier ga ik op baaldagen nog veel gebruik van maken.

    Een bezoeker

  3. Kan de slaap niet vatten…denken, het verleden, nu, toekomst, er jaagt heel wat door men hoofd , Ik wil gewoon slapen, al wat ik heb meegemaakt even uitgeven met een spons , ik drink nog een glas wijn, morgen vroeg op !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.